Uitgave boek: Natuur en landschap dorpsraad gebied Herpen in beeld en woord

In het najaar van 2014 kwam ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de Stichting Herpen in Woord en Beeld het rijk geïllustreerd boekwerk 'Natuur en Landschap van het Dorpsraadgebied Herpen uit.  Herpenaar Emiel de Klein was toen 25 jaar voorzitter van de Stichting.

Het boek geeft een goed overzicht van de verschillende landschapselementen en de veelzijdige natuur die dit gebied rijk is. Voorafgaande aan de uitgave zijn vier jaar op rij door twee bekende natuurfotografen, Ton van Dreumel uit Wijchen en Ronny Timmersmans uit Herpen, onder begeleiding van biologen, natuur- en gebiedskenners als Jan van Berkel, Tonnie van Berkel, Ryanne van der Heijden en Pierre de Kleijn, en een redactieteam, unieke opnames gemaakt gedurende de seizoenen. Het natuurboek geeft daarmee een min of meer compleet beeld van landschaps-, flora-, en faunakenmerken van het Dorpsraadgebied Herpen. De diversiteit van deelgebieden als bos en heide, Keent, Hertogswetering enz. is op schitterende wijze fotografisch in beeld gebracht, ondersteund met wetenswaardigheden.

Dit unieke boek, met een omvang van ca. 300 pagina's, in fullcolor en ingebonden in een harde kaft, is éénmalig uitgegegeven. Het boek kost euro 29,95 en is nog steedsverkrijgbaar.

Bij interesse stuur een mail naar heemkamerherpen@gmail.com

Uitgave boek: Natuur en landschap dorpsraad gebied Herpen in beeld en woord